Aktuális

Alföldiek figyelem! –20 fok is lehet éjszaka!

Tipikus téli időjárás vár ránk holnap: dermesztő éjszaka, zúzmarás köd, hószállingózás, nappal változékony felhőzet és semmi napsütés. Legalább a szél gyengén fúj majd.

Jól fűtsenek be az Alföldön és az Északi-középhegységben élők, mert éjszaka náluk akár –20 fok is lehet a leghidegebb órákban. Másutt –11 és –16 fok között várható a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet. Eközben a kevésbé felhős tájakon, főként az északi országrészben, többfelé zúzmarás köd alakulhat ki, ezeken a helyeken ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Délen felhősebb területek is lehetnek.

Forrás: kiderul.hu
Forrás: kiderul.hu

Pénteken északon és az Alföld nagy részén megmaradhat az alacsony szintű rétegfelhőzet, illetve a köd. A Dunántúlon ugyanakkor a ködfoltok feloszlását követően változóan felhős lesz az ég. A változó irányú szél többnyire gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a tartósan ködös területeken –7 és –11, a változóan felhős részeken +1 és –5 fok között alakul. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top