Aktuális

Eddig tartott a zuglói gázoló házi őrizete

Pár napja döntött arról a bíróság, hogy házi őrizetbe kerülhet az a nő, aki elgázolt egy idős férfit Zuglóban még tavaly novemberben. A legújabb információk szerint visszakerül a rács mögé a több éttermet is vezető nő.

Miután pár napja elrendelte a bíróság a halálos közúti baleset okozásával vádolt T. Klára Petra házi őrizetét, úgy tűnik, véget is ért az enyhébb bánásmód. A Bors úgy tudja, a cserbenhagyó gázolót hamarosan visszahelyezik előzetes letartóztatásba.

A fiatal nő a gyanú szerint elgázolt egy idős férfit tavaly novemberben Budapesten, a XIV. kerületben. A balesetben a bácsi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gázoló továbbhajtott, majd egy szépségszalonban telefonon feladta magát. Korábban arról is szóltak a hírek, hogy kábítószer hatása alatt állt a gyanúsított  bűncselekmény elkövetésekor, de az erről szóló toxikológiai jelentés még készül.

T. Klára Petrát már 2016-ban elkapták bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt, amiért eljárás is indult ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top