Aktuális

Nem kíváncsi szülővárosa a világhírű zenészre

Január 20-án tartott volna családi koncertet szülővárosában Várady András, a 19 éves, világhírű gitárvirtuóz, ám a gyér érdeklődés miatt a szervező kénytelen volt lefújni az estét.

Érdeklődés hiányában elmarad Várady András rimaszombati koncertje. A 19 éves gitárvirtuózt, akit Andreas Varadyként ismer a világ, és akinek karrierjét korábban maga Quincy Jones igazgatta, január 20-án adott volna koncertet szülővárosában, ahol a családjával együtt lépett volna fel. Édesapja basszusgitáron, öccse a doboknál kísérte volna, és sztárfellépőként Radovan Tariška szaxofonista is meghívást kapott az eseményre, ami a szervezők tájékoztatása szerint a gyér érdeklődés hiányában marad el.

Várady András korábban telt házas koncerteket adott New Yorkban, Párizsban, Berlinben, Bécsben, Pozsonyban is. Családjával már 2007 óta Írországban élnek, interjúiban mindig külön kihangsúlyozza, hogy magyar roma családból származik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top