Aktuális

Évekig rács mögött lesz a kaposvári nők réme

Nem jogerősen 9 év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki pár napon belül két nőt is bántalmazott Kaposvárott. Egyiküket megpróbálta megerőszakolni, a másik nőt csak összeverte.

Egy 28 éves férfit ítélt el a  Kaposvári Járásbíróság, aki tavaly nyáron összevert egy nőt, amiért az korábban nem akarta kiszolgálni, illetve egy másikat megpróbált megerőszakolni, de a nő elüldözte. A vádirat szerint a férfi tenyérrel, illetve ököllel ütötte meg azt a nőt, aki nem akarta őt kiszolgálni pár órával korábban egy vendéglátóhelyen. A férfi a földre eső sértett fejébe még többször bele is rúgott.

Pár nappal később éjszaka egy újabb nőre támadt rá: száját kezével betapasztotta, simogatni kezdte, majd a földre lökte. A nő kiabálására egy közeli háznál felkapcsolódott egy lámpa, ami elijesztette a támadót.

A Kaposvári Járásbíróság szexuális erőszak bűntettének kísérlete és testi sértés vétsége miatt a többszörös visszaesőt kilenc év fegyház büntetésre ítélte, ami ellen a vádlott és a védője enyhítésért fellebbezett. Az ítélet nem jogerős, azt majd a Kaposvári Törvényszék hozza meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top