Aktuális

Házi őrizetben a zuglói gázoló

Házi őrizetbe kerülhet az nő, aki tavaly halálra gázolt egy idős férfit Zuglóban, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A halálos gázolás óta előzetes letartóztatásban van az a fiatal nő, aki még 2016 novemberében gázolt halálra és hagyott sorsára egy idős férfit Budapesten, Zuglóban. A nőt kétmillió forintos óvadék ellenében engedték volna szabadlábon védekezni, de a másodfokon eljáró bíróság nem hagyta jóvá a döntést. Végül csak most, január 13-án, egy még szintén nem jogerős végzéssel rendelkezett a Budai Központi Kerületi Bíróság az előzetes letartóztatás megszüntetéséről, és ezzel egy időben egy hónapra elrendelte a nő házi őrizetét. A gyanúsított így – a másodfokú bíróság döntéséig – házi őrizetbe került, nyomkövető eszközt kell hordania. Tartózkodási helyét csak külön bírói engedéllyel hagyhatja el. 

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, november 7-én péntek délután egy fekete autóval egy akkor ismeretlen elgázolt egy idős férfit Budapesten a Szugló utcánál, a férfi a helyszínen belehalt a sérülésekbe. A gázoló nem állt meg, hanem a kozmetikushoz ment, ahol végül elfogták a rendőrök. A nőt november 10-én helyezték előzetes letartóztatásba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top