Aktuális

Vascsővel verte vitapartnerét a vietnami

Három vietnami vert két közterület-felügyelőt Budapesten, a Józsefvárosban. Egy garázdát még keresnek a rendőrök.

Megállítottak egy forgalommal szemben közlekedő teherautót a közterület-felügyelők Budapesten, a Golgota téren. Az autó vietnami állampolgárságú sofőrje az intézkedést nem várta meg, hanem elfutott. A közteresek nem jöttek zavarba, kerékbilincset tettek fel a szabálytalankodó sofőr autójára, ekkor érkezett vissza a sofőr és annak főnöke. A kerékbilincset meglátva szóváltás alakult ki közöttük, és dulakodni kezdtek. Harmadik társuk egy vascsővel a kezében tűnt fel a helyszínen, majd fenyegetőzés után kétszer megütötte az egyik közterület-felügyelőt, aztán a csövet hátrahagyva elmenekült. Ekkor az egyik vietnami felvette a csövet, és azzal ütött rá a másik közterület-felügyelő kézfejére, könnyű sérüléseket okozva.

A további verekedésnek a kiérkező rendőrök vetettek véget, a vascsővel másodszorra ütlegelő vietnamit elfogták, őrizetbe vették, és hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomozást indítottak ellene. A dulakodás során elmenekült társát továbbra is keresik a rendőrök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top