Aktuális

Aknába esett pónit mentettek a tűzoltók

Nem unatkoztak a hétvégén a Bács-Kiskun megyei tűzoltók. Amellett, hogy három helyszínen oltották a tüzet, egy aknába esett póni életét is megmentették.

Bácsalmás külterületén a sertéstelep egyik ólja kapott lángra. A tűzoltók a tüzet sikeresen eloltották, az ól malacai viszont elpusztultak. Kecskeméten egy kétszáz négyzetméteres raktárépület egyik helyiségében keletkezett tűz a hétvégén. A tűzben a kár jelentős, szerencsére senki nem sérült meg.

A tűzesetek mellett is akadt dolguk a Bács-Kiskun megyei tűzoltóknak az elmúlt hétvégén. Szombaton délután Kiskunfélegyháza külterületén aknába esett pónilovat mentettek meg. A hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével emelték ki a bajba jutott pónit, amelynek így kutya baja sem történt. A ló nem sérült meg.

A hétvégén hét másik esetben is riasztották a helyi tűzoltókat: hol a kidőlt fáktól szabadították meg az úttestet, hol pedig a nagy mennyiségű vizet szivattyúzták el – összegezte a hétvégét a Baon.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top