Aktuális

Biztonsági őr ütött-rúgott egy éttermi vendéget

Az egyik erzsébetvárosi gyorsétterem biztonsági őre azért lökte meg a sértettet, hogy kiküldje onnan, aztán eldurvult a helyzet.

2017. január 14-én 16 óra 45 perckor egy VII. kerületi gyorsétterem biztonsági őre ki akart küldeni a helyiségből egy férfit, aki azonban a kérésnek nem tett eleget. A férfi vissza akart menni az étterembe, ezért M. Tamás meglökte őt, mire a férfi elesett.

Ahogy fel akart állni a földről, az őr egy alkalommal megrúgta, melynek következtében a férfi súlyos sérülést szenvedett – számolt be a police.hu. A bántalmazás után a sértett a közelben lakó rokonaihoz ment, akik értesítették a rendőrséget.

A 28 éves biztonsági őrt a kiérkező rendőrök a munkahelyén elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett miatt folytat nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top