Aktuális

Ők vertek meg egy nőt a 9-es buszon – videó

Két ismeretlen tettest keres a rendőrség, akik még tavaly december elején szidalmaztak, majd meg is ütöttek egy utast Budapesten, a 9-es buszon. Az elkövetőkről videofelvételt készített a busz biztonsági kamerája.

Egy nőt és egy férfit keres a rendőrség a lenti videofelvétel alapján, akik alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy bántalmaztak egy nőt Budapesten, a 9-es buszon. A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen támadók 2016. december 11-én, nem sokkal éjfél előtt telepedtek a sértett köré a 9-es buszon, majd fenyegetően szidalmazták. A verbálisan bántalmazott nő előrement a buszsofőrhöz, megkérte, hogy állítsa meg a buszt, és hívjon rendőrt. Ám a nő zaklatói utána mentek a busz elejébe, és tovább szidalmazták.

A busz végül megállt a  Kőbányai út és Hungária körút kereszteződésénél fekvő megállóban, a férfi megütötte a nőt, majd a társa is bántalmazta a sértettet, aki közben a busz padlójára zuhant. Aztán kinyílt a busz ajtaja, és a támadók elszaladtak a Népliget irányába.

forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség a 9-es busz biztonsági kamerájának felvétele alapján igyekszik megtalálni a két elkövetőt. Aki felismerni véli őket, hívja a 107-et vagy a 112-t, vagy közvetlenül a  06-1-263-7200-s telefonszámot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top