Aktuális

Végre hazatérhet a Nagyatádon rekedt olasz vándorcirkusz

Véget ért az olasz cirkusz lassan egy hónaposra nyúló nagyatádi vendégszereplése, hamarosan hazaindulnak. A család nagyon hálás a magyaroknak a kényszerpihenő alatt kapott segítségért.

Egy lejárt műszaki vizsga miatt december eleje óta rostokolt egy olasz családi cirkuszi társulat Nagyatádon. A helyiek hamar megszerették a családot és az állataikat is, ellátták őket meleg étellel, az állatok a helyi gazdáktól kaptak szénát és szalmát, és húst is, amit több hazai állatmenhely is felajánlott a cirkuszi állatok számára.

Az olaszok hazaindulásuk előtt nem győznek hálálkodni azért a sok segítségért, amit a magyaroktól és közvetlenül a nagyatádiaktól kaptak. A környékbeliek nem bánták az állandó cirkuszt: jó időben ingyen állatkert várta az arra sétálókat, akik még bemutatót is láthattak a társulat oroszlánjaival.

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, egy lejárt műszaki vizsgás autó miatt kényszerült közel egy hónapos pihenőre az olasz vándorcirkusz. 

sonline.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top