Aktuális

Csalók akarnak bejutni a lakásokba a Főtáv nevében

A Főtávra hivatkozva jutottak be egy lakásba azok a csalók, akik legalább egy embert megkárosítottak a főváros XIII. kerületében.

Óvatosságra inti ügyfeleit a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. (Főtáv), miután az egyik XIII. kerületben élő fogyasztójukat a cégre hivatkozva megtévesztették és megkárosították a csalók. A cég emlékeztet rá, hogy munkatársaik mindig előre egyeztetett időpontban, főtávos munkaruhában és arcképes igazolvánnyal érkeznek a helyszínre. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a Főtáv Zrt.-nek ma már nincs egyetlen olyan szolgáltatása sem, amelyért a szakemberek a helyszínen készpénzt kérnének el.

A társaság arra kéri a lakosságot: ha valakinek a lakásába a Főtávra hivatkozva akarnak munkavégzési indokkal bemenni, hívja a távhőszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatát (06-1-700-7000), s ha kiderül, hogy az épületből mások sem hívtak ki főtávos szerelőt, ne engedjenek be idegeneket a lakásukba. A Főtáv egyben kéri a fogyasztókat, hogy akivel ilyen káreset történik, forduljon a rendőrséghez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top