Aktuális

Így igazán ijesztőek Donald Trump tweetjei

A leendő amerikai elnök eddig is gyakran írt vérfagyasztó dolgokat közösségi oldalán, most azonban egy fokkal még hátborzongatóbbak a 140 karakteres "eszmefuttatások".

Donald Trump Twitter-fiókja a megválasztott amerikai elnök hatlövetűje, amellyel gyakran előbb tüzel csípőből, és csak utána kérdez, ha egyáltalán. Nem egyszer fordult már elő, hogy az ingatlanmogulból lett politikus helyesírási hiba, vagy csak egyszerű csúsztatás miatt kényszerült törölni korábbit tweetjeit, amelyekre ma már a világ teljes sajtója les.

A Csillagok háborúja sztárja, a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill csavart most egyet a dolgon, és egy olyan hangfelvételt tett közzé, amelyen Batman legendás ellenfele, Joker hangján olvassa fel Trump tweetjeit. Hamill ugyanis már évtizedek óta kölcsönzi hangját a festett hajú tömeggyilkos őrültnek a Batman című animációs sorozatban. Hamill arra is utalt, hogy várhatóan érkeznek majd további hangfelvételek is, ha Trumpon múlik, valószínűleg nem lesz hiány a munícióból.

A színész Matt Oswalt forgatókönyvírótól merítette az ötletet, aki azt mondta, Trump újévi üdvözlete úgy hangzik, mintha azt Joker mondaná, “mielőtt gyilkos méheket eresztene Gotham városára”. Hozzátette, ebből akár egy “egymilliárd dolláros” telefonos alkalmazás is lehetne.

A Twitter felhasználói felhívták Hamill figyelmét, hogy korábban Billy West, a Futurama című rajzfilmsorozat Branningan nevű szexista és egoista karakterét megszólaltató színész is csinált már hasonlót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top