Stephen Hawking: üres lenne az univerzum a családom nélkül

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A világ legismertebb és legnépszerűbb géniusza ma töltött be 75. életévét. Ebből az alkalomból megható posztot tett közzé Facebook-oldalán.
2017. 01. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Korunk legnagyobb, legismertebb és nem utolsósorban legnépszerűbb zsenije, Stephen Hawking ma ünnepli 75. születésnapját. Háromnegyed század nagy idő, nem csoda, hogy a neves évfordulóról Hawking is megemlékezett a Facebook-oldalán. A csillagász, akinek 21 éves korában orvosai azt jósolták, legfeljebb két évet él majd, közösségi oldalán azt írta:

„Rendkívüli dolog életben lenni és a kozmológia területén dolgozni ma is. Boldog vagyok, ha sikerült valamelyest hozzájárulnom a fekete lyukak és a világegyetem származásának megértéséhez. Az azonban biztos, ez az univerzum üres lenne a családom és a barátaim nélkül. Most, hogy betöltöttem a 75. évemet, eljött az idő, hogy köszönetet mondjak nektek, hogy segítettek élettel, szeretettel és energiával megtölteni a világomat.”

A megható Facebook-poszthoz a közzététel óta több mint 2,5 ezer komment érkezett. Többek között a professzor barátai és a Hawking-család is hozzáfűzött néhány sort. A kommentjeikben kiemelték, nem gondolták volna, hogy Hawking ilyen sokáig él majd, s azt is hozzátették, a környezetéből csak kevesen tudják, valójában mennyire elszánt és bátor volt ő az elmúlt években.

Stephen Hawking: “Üres lenne az univerzum a családom nélkül”

Olvass még többet Stephen Hawkingról az NLCafé oldalán: 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus