Aktuális

Kiskutyát mentettek a szentendrei rendőrök

Egy kis termetű kutyát mentettek ki a rendőrök egy medencéből csütörtök délelőtt, és a kaland után pokrócba csavarva vitték el a tahitótfalui állatorvoshoz.

Szerencsésen ért véget annak a kis termetű kutyának a kalandja, amit a szentendrei rendőrök menekítettek ki egy lakatlan ház medencéjéből. A bajba esett kisállat miatt egy tahitótfalui állampolgár telefonált a rendőrségre és kért segítséget. Elmondta, hogy a vele szemközt álló lakatlan ház udvarán lévő medencéjébe egy kutya esett, de kijönni belőle nem tud.

A rendőrök hamar a helyszínre siettek, a bejelentőtől kapott létra segítségével másztak be az üresen álló ház kertjébe, ahol a medencében egy kis termetű kutyát találtak. A kiskutya az üres medencéből nem tudott kiugrani, ezért a rendőrök a létrán lemásztak hozzá, kiemelték, majd pokrócba csavarták. Az ebet ezután elvitték a helyi állatorvosi rendelőbe, ahol a benne lévő chip alapján a gazdáját is értesíteni tudták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top