Aktuális

Ez a férfi babakocsikat fosztogat! – fotó

Sikerült beazonosítania a rendőrségnek azt a férfit, aki egy babakocsiból emelt ki egy táskát egy budapesti sportboltban még novemberben. A férfit Tóth Istvánnak hívják, és Debrecenből ugrott fel a fővárosba tolvajkodni.

Elfogató parancsot adott ki a rendőrség Tóth István ellen, aki a gyanú szerint kirabolt egy babakocsit egy budapesti sportboltban még 2016. november 30-án. István tolvajlását felvette a bolt biztonsági kamerája, a felvételen jól látszik, ahogy a 49 éves debreceni férfi leguggol a babakocsi mellé, és kivesz egy női táskát a csomagtartóból. A táskában személyes iratok mellett kulcsok, bankkártyák és készpénz volt.

Tóth István - Fotó: police.hu
Tóth István – Fotó: police.hu

A rendőrség eddig nem találta meg Tóth Istvánt, ezért elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen. Aki felismeri a fenti képen látható férfit, hívja a 112-t vagy a 107-et, vagy közvetlenül a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-1-461-8141 telefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top