Aktuális

Mellkason szúrta fivérét a családi ünnepen

Késeléssel ért véget egy húsvéti családi ünnepség, az ügyészség most emelt vádat a testvérét mellkason szúró szalkszentmártoni férfi ellen.

Életveszélyt okozó testi sértés a vád az ellen a 29 éves szalkszentmártoni férfi ellen, aki még tavaly húsvétkor mellkason szúrta testvérét az apjuknál rendezett családi ünnepségen. A testvér életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. A vádirat szerint tavaly március 27-én reggel húsvéti ünnepség volt a két testvér apjánál, Szalkszentmártonban. Az italozás közben vita robbant ki, amiben a vádlott az apja pártját fogta, majd együtt verték ököllel, sörösüveggel és szerszámmal az idősebb testvért.

Az agyabugyálás után az idősebb testvér úgy döntött, hazamegy, ám családja nem akart vele menni. Ebből újra nagy veszekedés kerekedett, a vádlott ismét kiabálni és dulakodni kezdett a bátyjával, majd tarkón ütötte. A bántalmazott férfi elvesztette az egyensúlyát, ekkor a vádlott felállította és egy 22 centiméter pengehosszúságú késsel mellkason szúrta. A leszúrt testvért a vádlott az apjával közösen kihúzta az udvarra, majd értesítette a mentőket, akik a sérültet kórházba vitték. 

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, az ügyet a Kecskeméti Törvényszék tárgyalja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top