Aktuális

Régóta körözték a Fülöp-szigeteken lelőtt magyart

Néhány napja lelőttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteken. Kiderült, hogy egy körözött bűnözővel végzett a szomszédja, akit 2013 óta kerestek a magyar hatóságok.

A körözött magyar bűnözők között szerepel M. Dániel, akit Fülöp-szigeteki szomszédja egy szóváltást követően lelőtt. Mint ahogy akkor mi is megírtuk, Dánielt azért halt meg, mert megkérte a szomszédját, hogy ne petárdázzon, mert a durranások miatt nem tud aludni, mire a szomszédja lelőtte. Az akkori információk szerint a magyar férfi két éve élt a Fülöp-szigeteken, ahol barátnőjével közösen egy éttermet vezettek.

A Bors megtalálta a 2013-as rendőrségi körözések között M. Dániel körözési felhívását, aki benzinkutasként vett részt egy akkori drogügyletben. Vádat emeltek ellene, de az eljárás végét már nem várta meg, későbbi menyasszonyával leléptek az országból. Utólag kiderült, hogy a Fülöp-szigetekre szöktek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top