Aktuális

Két tucat rendőr lett rosszul a magyar határon

Az atv.hu úgy tudja, hogy 23 rendőr került a kiskunhalasi kórház fertőző osztályára mérgezés gyanújával. Az étkeztetésüket végző konyha szerint nem miattuk lettek rosszul. Azóta már hatvan felett van a betegek száma.

Csaknem két tucat rendőr került kórházba a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség illetékességi területéről, mert valamilyen ételtől rosszul lettek értesült az atv.hu, bár a kiskunhalasi kórházban azt mondták a portálnak, hogy a rendőrök nem szorultak kórházi kezelésre.

Megkeresték a rendőrök élelmezését végző MÁV-konyhát is, ám az ott dolgozók kizárták, hogy a náluk készült ételtől lettek rosszul a rendőrök. Azt mondták, hogy naponta több mint 500 embert élelmeznek, és érdekes módon csak 23, Heves megyéből átvezényelt rendőr lett beteg.

Frissítés: Kedd délutánig 61, a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség területén szolgálatot teljesítő rendőr szorult kezelésre akut gyomor-bélrendszeri panaszok miatt – közölte Lódi-Sipos Edina, a rendőrség vezető főorvosa. Az is kiderült, az első betegeket hétfő este az orvosi ügyeleten, illetve a kiskunhalasi kórházban látták el. A többiek kedden jelentettek beteget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top