Aktuális

Ellopja a karácsonyi fényeket a kiskunhalasi Grincs

Valaki nagyon nem szereti a karácsonyi hangulatot és a díszkivilágítást Kiskunhalason. Egy éjszaka két ház elől is ellopták, illetve megrongálták a díszkivilágítást.

December 20-án éjjel két helyen is lecsapott a karácsonyi díszkivilágítások réme, a kiskunhalasi Grincs. A halasmedia.hu két felvételt is közzétett, amin egy ember karácsonyi díszkivilágítást rongál, illetve az egyik helyről még el is lopott ezt-azt. Az eset szemtanúja egy kerékpáron közlekedő magas, feltehetően férfit látott csomagtartóról lógó zsinórokkal, hóna alatt szarvasbábuval haladni, aki a háromszor is visszatért a házhoz.

A második helyen csak egy égősor volt a ház előtti tuján karácsonyi dekorációként, ezt tekerte le majd lopta el a biciklivel közlekedő, kapucnis kabátos férfi. A két károsult közül csak az egyik tett rendőrségi feljelentést, és ajánlott fel nyomravezetői díjat az ellopott szarvasért és az égősorokért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top