Aktuális

Fizetés nélkül tolta ki a tévét a boltból

Olcsón akarta megúszni a karácsonyi bevásárlást egy budapesti férfi, ám terve kudarcot vallott. Hazamenekülve a ruhák közé bújt, ott várta a rendőröket.

L. Richárd 2016. december 20-án tíz óra körül elment a közeli hipermarketbe, hogy bevásároljon karácsonyra. Kosarába különböző élelmiszereket, használati cikkeket és egy televíziót is beletett, majd a megrakott kocsit fizetés nélkül kitolta az áruházból. Richárd terve nem vált be, az áruház biztonsági szolgálata kiszúrta, és a parkolóban megpróbálták visszatartani, ám ő a bevásárlókocsit – benne a tévével és a különböző használati cikkekkel – hátrahagyva elmenekült.

A rendőrség Richárdot könnyen beazonosította, majd az incidens után egy órával felkeresték XVII. kerületi lakásán, ahol a 27 éves férfit a ruhák közé bújva találták meg, és fogták el. Előállítása és kihallgatása után lopás vétsége miatt indított ellene eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top