Aktuális

Meghalni küldik a börtönbe a 101 éves pedofilt

Tizenhárom év börtönbüntetésre ítélték a 101 éves Ralph Clarke-ot, aki gyerekek ellen követett el szexuális bűncselekményeket. 108 éves korában szabadulhat legkorábban.

Harminc vádpontban találta bűnösnek Ralph Clarke-ot a birminghami koronabíróság esküdtszéke még pénteken, a bíróság mai ítéletében tizenhárom év börtönbüntetést szabott ki az egykori teherautó-sofőrre, aki több gyermeket bántalmazott szexuálisan 1974 és 1983 között. A most 101 éves pedofil csak 9 bűncselekményt ismert el egy kisfiú sérelmére, de 21 további másikkal is megvádolták, amiket gyermekkorú kislányokon követett el. 

Mint ahogy arról pénteken beszámoltunk, Ralp Clarkot azután jelentette fel két korábbi áldozata, miután a közösségi médiában meglátták, ahogy a 100. születésnapját ünnepli. A bíró a mai ítéletismertetéskor nyíltan kijelentette: valószínűtlennek tartja, hogy az elítélt valaha is visszatérhet a közösségbe, tekintettel előrehaladott életkorára. A bíró szerint ugyanakkor a társadalom “elszörnyedéssel” fogadta volna, ha Clarke nem vonul börtönbe bűncselekményeiért. 

Clarke legkorábban büntetése félidejében, 2024-ben szabadulhatna feltételesen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top