Aktuális

Így tudott Belize-be szökni Bróker Marcsi

A károsultjai szerint Bróker Marcsi külföldi maffiózóktól is tartott, akiknek nagyobb összeggel tartozhatott. Elképzelhető, hogy főképp őelőlük menekült Belize-be.

Hirtelen, szinte pánikszerűen kellett meglépnie a Bróker Marcsiként ismertté vált karcagi álbrókernek, D. Sándornénak – írja a Blikk. A bulvárlap szerint elképzelhető, hogy azért, mert külföldi bűnözői körök nagyobb összeget kértek vissza a Kun-Mediátor vezetőjétől, aki ezt nem tudta előteremteni, és ezért inkább gyorsan elmenekült az országból.

Ez is érdekelhet Megnézem

Bróker Marcsi – akit kedden hoztak vissza Magyarországra  egyedül menekült el. Olaszországból repült Amerikába, a Mercedes luxusterepjárót a padovai reptér parkolójában hagyta, hosszú hónapokig állt gazdátlanul. Marcsikának egy dolog lehetett fontos a menekülésekor, mégpedig az, hogy minél hamarabb elérje a biztonságos helynek gondolt Belize-t. Másfél nap alatt ott is volt a közép-amerikai országban, vagyis mire kiadták ellene a körözést, ő már az egzotikus kis adóparadicsomban pihenhetett. Ám ott sem volt nyugta, többször is váltotta a lakhelyét, mintha még ott is menekült volna. 

A Blikk úgy tudja, az adóparadicsomban lebukott Marcsika egyedül élt, de nem volt teljesen magányos: egy magyar fiatalemberrel járt össze időnként, aki sok évvel ezelőtt hagyta el Magyarországot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top