Aktuális

Ez történik ma, John Malkovich szülinapján

Budapesten péntek reggel 07:24-kor kel fel a Nap, és 15:48-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 9.

Ezen a napon:

1948-ban ítélet születik a MAORT koncepciós perében. 1953-ban megszületik John Malkovich amerikai színész. 1977-ben elkészül a Körösök vízlépcsőrendszere.

Ez történik ma, John Malkovich szülinapján

A nap mottója:

Aki otthont épít magának, az formát ad a saját otthonának. Igaz, hogy minden forma kívánatos lehet, de nem mind együtt. Máskülönben nem lenne már otthon.

Antoine de Saint-Exupéry

Névnap:

December kilencedike Natália, Filotea, Gardénia és Üdvöske napja.

December kilencedikén született:

Garas Dezső, Judi Dench, Dörner György és John Malkovich színész

Időjárás:

A péntek reggelig több helyen párás, felhős időben leginkább a hegyvidéki területeken, de foltokban máshol is (jobb eséllyel a Dél-Dunántúlon, középső országrészben) sűrű ködre lehet számítani. Pénteken reggeltől már általában lényegesen javulnak a látási viszonyok, északkeleten maradhatnak a magasabban fekvő területek felhőben. Főként északkeleten helyenként gyenge ónos szitálás lehetséges, illetve péntek reggel jelentéktelen mennyiségben ónos eső is hullhat.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Úgy élheted meg, hogy egy kicsit nagyobb a zavar benned, mint más napokon. Lehet, hogy most nem tudod olyan logikusan és érthetően kifejteni a gondolataidat.” A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top