Aktuális

Horrorfilmbe illő zaklatási módszerek egy pécsi nőtől

Három éven keresztül zaklatott egy pécsi nő egy másik pécsi nőt eddig ismeretlen okból. Módszerei közt volt az elszáradt temetői koszorúk kerítésre aggatása is.

Úgy tűnik, fellélegezhet az a pécsi nő, akit egy másik pécsi nő zaklatott éveken át. A rémisztő történet egy közösségi oldalon megírt üzenettel indult, amire sosem jött válasz a másik féltől. Az üzenetet egyre durvább hangnemben megírtak követték, egyre sűrűbben. A kéretlen levelek után a zaklató többször megjelent a pécsi nő házánál, ahol némán figyelte őt.

2015-től szinte napi rendszerességgel az éjjeli órákban felkereste a sértett házát, ahol egy bottal heccelte a sértett kutyáit, ilyenkor az egész környék zengett a kutyaugatástól. Az ügyészség szerint ezt általában éjjel 2–4 óra között csinálta, majd megvárta, míg elhallgatnak a kutyák, és újra kezdte a heccelést.

Az éjszakai látogatásokat később nappaliak követték, 2015 tavaszától napközben szemetet és köveket dobált a sértett nő házának udvarára, illetve a temetőkből összegyűjtött elszáradt koszorúkat helyezett el a ház kerítésén. Néha csak úgy spontán megjelent a ház előtt, és csak figyelt, vagy követte a sértettet az utcán, de ha az áldozat autóba szállt, akkor futva próbálta követni a kocsit.

A zaklatássorozat akkor maradt abba, amikor a vádlottal szemben a büntetőeljárás megindult, majd őt gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyészség úgy látja, hogy a nő cselekménye a zaklatás vétségének a megállapítására alkalmas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top