Aktuális

Kiskorút vett rá a lopásra egy nő – videó

Oktatóvideót töltött fel az internetre a rendőrség arról, hogyan tanítja – valószínűleg – egy anya lopni a gyermekét a buszon. Az oktatás jól sikerült, akkor nem buktak le, most a busz biztonsági kamerájának felvételei alapján keresik a nőt.

Kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoznak egy eddig ismeretlen személyazonosságú nő ellen, aki 2016. szeptember 7-én lopásra vett rá egy kiskorú gyermeket a budapesti 67-es buszon, amiről videofelvétel készült. A mozgóképen jól látszik, ahogy a terepszemlét követően a gyermek fülébe súgja a tervet a nő, a kisgyerek pedig engedelmesen teszi, amit – feltehetően – az anyja kért tőle. A lopás után együtt szálltak le a következő buszmegállóban.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a felelősségteljesnek egyáltalán nem nevezhető nőt, az hívja a 107-es vagy a 112-es telefonszámok egyikét, vagy közvetlenül a III. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-443-5329-es telefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top