Aktuális

Meglepően apró 17 éves lányt keres a rendőrség

Eltűnt egy 17 éves Zala megyei lány. Bogdán Helga Dóra korához képest meglepően kis termetű és súlyú. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a szőke lány felkutatásához.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság nyomoz a 17 éves Bogdán Helga Dóra eltűnése ügyében. A nyomozás eddigi adatai szerint a 

A rendelkezésre álló adatok szerint a zalaapáti lány még november 16-án, az esti órákban lépett ki otthonából, nyomtalanul eltűnt, azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. A rendőrség nem találja a 17 éves lányt, így felkutatásához a lakosság segítségét kéri.

Bogdán Helga Dóra 140 centiméter magas, vékony testalkatú lány, testsúlya körülbelül 35 kilogramm, haja hosszú, szőkére festett. Eltűnésekor fehér-rózsaszín nadrágot, fehér kapucnis felsőt és fehér tornacipőt viselt.

A rendőrség kéri, ha bármilyen információtok van a képen látható lányról, felismeritek, tudjátok, hol lehet, hívjátok a 06-83-312-234-es telefonszámot, a névtelenség megőrzése mellett az ingyenes 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számot, vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok egyikét.

Eltűnt a 17 éves Bogdán Helga Dóra
Eltűnt a 17 éves Bogdán Helga Dóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top