Aktuális

TEK-akció zajlik a XIII. kerületben – frissítve

Símaszkos kommandósok csaptak le egy XIII. kerületi vendéglátóhelyre, ahonnan sorra hozzák ki a vendégeket.

Nagyszabású rendőri akció zajlik épp Budapest XIII. kerületében a Csanády és Pannónia utca sarkán. A Blikk információi szerint símaszkos TEK-esek hatoltak be egy vendéglátóhelyre a két utca kereszteződésének közelében szerda kora este, ahonnan többeket kihoztak. 

 

Frissítve: 

A 24.hu információi szerint két albánt vitt magával a TEK a Kánaán bisztróból. Az akció 16.00. óra körül indult. A portál tudósítójának a hely pincére nem akart mondani semmit.

A rendőrség közleménye: 

Két albán férfit és egy budapesti nőt fogtak el a rendőrök szerdán a fővárosban, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy kábítószerrel kereskedtek – közölte a rendőrség honlapján. A rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége a XIII. kerületi Csanády utcában, egy szórakozóhelyen fogott el egy 46 éves albán férfit. Az összehangolt intézkedés során a rendőrök a XII. kerületi Hegyalja út és Harkály utca kereszteződésében egy autóban fogták el a másik, szintén 46 éves albán férfit és a vele utazó 35 éves nőt. A megalapozott gyanú szerint a fővárosban rendszeresen árultak kábítószert.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top