Aktuális

17 métert repült a zebrán elgázolt lány

Döbbenetes közúti balesetet rögzített Nyíregyházán az egyik térfigyelő kamera. A zebrán szabályosan áthaladó fiatal lányt elgázolta egy autó, aki 17 métert repült a levegőben. A lány segítségére a rendőrség mellett a speciális mentősök siettek, akik igencsak meghökkentek, amikor kiderült a lány legnagyobb problémája.

A lány a gázolást követően az úttest mentén zuhant a földre. A rémes esetet térfigyelő kamera rögzítette. A szabályosan közlekedő gyalogost egy 88 éves férfi gázolta el, aki fékezés nélkül közelítette meg a zebrát. Az autó szélvédője az ütközést követően ripityára tört.

Aztán, amikor a vétlen fiatal lány a balesetből felocsúdott, nem a lehetséges sérülései érdekelték, az foglalkoztatta, hol lehet a csizmája párja. A lábbeli az ütközéskor lerepült a lábáról, majd a föld nyelte el. Hosszas keresés után a helyszíneléshez érkezett egyenruhások találták meg, mégpedig az egyik közeli fa legmagasabb ágain.

A kétségbeesett lányt megfigyelésre a baleset közelében található kórházba szállították, őt ugyanakkor mindvégig a csizmája izgatta. A faágakról csöppet sem volt egyszerű leemelni, végül aztán a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület szedte le a fáról a kedvenc lábbelit.

A speciális mentők igencsak meghökkentek, amikor egy fára akadt csizmához riasztották őket. Újabb meglepetés érte őket, amikor a fáról nagy nehezen lepiszkálták a csizmát, abból egy zokni is kiesett. Sajnálják, és sosem vihognak mások kárán, de akkor kitört belőlük a nevetés. Segítettek már földrengésnél, árvíznél, szél okozta károknál, de ilyen esettel még sosem találkoztak – írja a Blikk.

Itt gázolták el a fiatal lányt, aki 17 métert repült

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top