Aktuális

Tovább nyomoznak az erőszakoskodó mentők ügyében

Továbbra sem hagyhatják el lakóhelyüket azok a mentődolgozók, akiket szexuális erőszakkal gyanúsít az ügyészség.

Megalapozottnak tartja a gyanút a mentődolgozók ellen felhozott szexuális erőszak vádjában a Fővárosi Főgyészség, ezért a gyanúsítottak továbbra is lakhelyelhagyási tilalom alatt állnak. A mentőszolgálat két dolgozója ellen az után rendeltek el lakhelyelhagyási tilalmat, miután november elején szexuális erőszakkal vádolta meg őket egy fiatalkorú lány.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a gyanú szerint a két mentő szexuálisan bántalmazta azt a fiatalkorú lányt, akihez a Széll Kálmán téren hívták őket. A lány biofűtől és alkoholtól volt bódult, az eljárásról a mentőszolgálat annak lezárultáig nem kíván nyilatkozni, a rendőrség munkáját mindenben segítik. Az ügyben sok a kérdés és az ellentmondás, az is lehet, hogy valaki nem mond igazat.

A mentősöket ellen november 12-én vették bűnügyi őrizetbe, a lakhelyelhagyási tilalmat Budai Központi Kerületi Bíróság november 14-én rendelt el ellenük, amit az ügyészség megfellebbezett, mert inkább előzetes letartóztatásban szeretné tudni a két gyanúsítottat, akik ártatlannak vallják magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top