Aktuális

Két kitűnő ajándékötlet, ami bárkinek örömet okoz!

                                      Ajándékozzon pihenést és élményt karácsonyra!

Ha már kifogyott az ötletekből, hogy mit ajándékozzon szeretteinek, akkor gondoljon arra, hogy egy kis kényeztetésnek vagy fürdőélménynek mindenki örül.
A Sárvári Fürdő utalványaival pedig biztosan nem fog mellé, mert itt minden korosztálynak kínálnak valamit, kisgyerekes családok ugyanúgy imádják, mint a felnőttek, vagy akár a nagyszülők.  Fürdőbelépők, szaunavilág-belépő, kényeztető masszázsok, wellnesshétvége, vagy akár egy gyógykúra is kerülhet a fa alá.
Az utalványok egy nagyon szép mappában érkeznek meg Önhöz, gyönyörű ajándék szeretteinknek.

www.sarvarfurdo.hu/order oldalon az ajándékutalvány-rendelés menüpontban bármelyik szolgáltatás online megvásárolható. Szállással együtt is rendelhetők (www.vitalmedhotel.hu).

                                 Búcsúztassuk együtt a 2016-os évet a medencéből!

Különleges környezetben szeretnéd köszönteni az új évet? Nálunk a helyed!
A Zalakarosi Fürdő az idei évben is egy felejthetetlen éjszakai fürdőpartival várja a bulizni vágyókat. Itt a szilveszterhez mindössze három dolog szükséges: fürdőruha, papucs és törölköző!
A jó hangulatról egész éjszaka a sláger, retró és mulatós zene egyik hazai sztárja, Éder Gabee és partnere, Zsófi gondoskodik!

Bulizz a hangulatos víz alatti fénytechnikával ellátott medencékben kül- és beltéren, élvezd a különleges szaunaszeánszokat! Éjfélkor tűzijátékkal, pezsgővel és virslivel kedveskedünk vendégeinknek. Vásárold meg belépőjegyedet elővételben, kedvezményes áron!

www.http://www.furdo-zalakaros.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top