Aktuális

Családi erőszak és kutyagyilkosság egy vacak mobil miatt

Annyira felhúzta magát egy vértesacsai férfi azon, hogy telefonján nem indult el az egyik videó megosztó oldal, hogy összeverte a családját, majd kivégezte a kutyát. A dühöngő családfő elől az anya és gyermeke az utcára menekült, ott várták meg a rendőröket.

Testi sértés és állatkínzás miatt indul eljárás egy vértesacsai férfi ellen, aki bántalmazta feleségét és 11 éves kisfiát, majd megölte a család kutyáját. Mindez egy családi veszekedés alatt történt Vértesacsán, ami azért robbant ki, mert a családfő telefonján nem indult el az egyik népszerű videó megosztó oldal.

A 36 éves férfi ezen annyira feldühödött, hogy nekiesett a feleségének, akit a 11 éves kisfiúk próbált megvédeni a felbőszült apától, de bátorságát az apja egy pofonnal jutalmazta. Ekkor menekült ki az utcára 3 éves kislányával az anya és hívta a rendőrséget. Eközben a házban maradt férfi egy seprűnyéllel agyonverte a család hathetes kutyáját is.

A rendőrök a helyszínre érve elfogták a gyanúsítottat, majd bekísérték a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol testi sértés és állatkínzás bűncselekmények elkövetése miatt hallgatták ki és vették bűnügyi őrizetbe.

police.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top