Aktuális

Pórul járt a testvérének pótdíjat elengedő osztályvezető

Belső vizsgálatot tartott a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., miután kiderült, hogy az egyik osztályvezetője nagylelkűen elengedte a testvére pótdíját. A dolgozót lefokozták, a pótdíj-elengedési metódust áttervezik.

Végzett a belső vizsgálattal NÚSZ, miután egy ország háborodott fel az egyik osztályvezető nagylelkűségén. Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Zs. Mihály ügyfélkapcsolati osztályvezető közbenjárására a szolgáltató elengedte Zs. Zsolt pótdíját, amit azért kapott, mert jogosulatlanul hajtott fel az autópályára. 

A belső vizsgálatban a NÚSZ megállapította, hogy Zs. Zsolt szabálytalanul mentesült a pótdíjfizetés alól, ezért azt be kell fizetnie. Azért, hogy ilyen eset a jövőben ne fordulhasson elő, felülvizsgálták a pótdíj-elengedési folyamatot, így az objektivitás elve nem kérdőjelezhető meg többé. Főleg azért, mert ezentúl nem az ügyfélkapcsolati osztály vezetője, hanem maga a NÚSZ Szolgáltatási Igazgatója dönt a nem rutinszerű ügyekben. 

A testvérével jólelkű osztályvezetőt lefokozták, mostantól szakértő pozíciót tölt be a cégnél, ami nem számít vezető beosztásnak.

index

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top