Aktuális

Ma a 3-as metró füstölt el

Ismét gond van a metrókkal. Ezúttal a 3-as vonalon füstölt el az egyik szerelvény, ezért az Árpád híd és a Deák Ferenc tér között pótlóbuszokkal közlekedhettek. A 2-es metrón sem állt még helyre a közlekedési rend.

A hármas metró helyett a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között pótlóbuszok járnak, mert elromlott egy szerelvény – olvasható a BKK Facebookon megosztott posztjában.

Aztán pedig arról is informálnak, hogy a 2-es metró helyett a hétfői ütközés miatt a metrók az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között továbbra sem járnak, a pótlóbuszok pedig sebességkorlátozás miatt hosszabb menetidővel közlekednek.

Az Index egyik olvasója megfejtette a 3-as metró rejtélyét. Az egyik Kőbánya-Kispest felé haladó metró elfüstölt, a Lehel téren szállították le az utasokat. Aztán már az Újpest felé közlekedő szerelvényt is megállították és kiürítették. “Az egész állomáson állt a füst.”

Ja, és akkor a 2-es metró a Kossuth téren is csak áthalad, oda szintén pótlóbuszokkal juthattok el a Deák térről. Lassan úgy tűnik, városnéző, felszíni járatokká “alakítják át” a budapesti metrókat.

Ha villamossal közlekednétek Budapesten, akkor sem jártok sokkal jobban. A Múzeum körúton, a Bródy Sándor utcánál baleset történt, ezért a 47-es és a 49-es villamos a Szent Gellért tér és a Deák tér között nem közlekedik. Mi jöhet még?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top