Aktuális

Túlélte a hatemeletnyi zuhanást a szegedi sportoló

István közismert szegedi triatlonos ipari alpinistaként dolgozott, amikor a baleset történt. Betonra esett, súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba.

Hatalmas durranást, majd hangos jajgatást hallott annak a háznak a földszinti helyiségét bérlő Kantó László, melynek oldalán a szigetelést ellenőrizte az ipari alpinista István, amikor lezuhant. A szerencsétlenül járt férfi a hatodik emelet magasságából esett le, át a ház előtti fémrácson.

A Délmagyar szerint a biológia–testnevelés szakos pedagógus több mint két évtizede foglalkozik ipari alpinizmussal. A hír hallatán rengetegen érkeztek célzott véradásra a szegedi vérellátóhoz, a lap úgy tudja, sorok álltak az épület előtt.

Istvánt az új klinika Intenzív Terápiás Részlegén ápolják, úgy tudni, megoperálták, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top