Aktuális

Forrás fakadt a Szent Gellért téri metróállomáson

Akár turistalátványosság is lehetne a Szent Gellért téri metrómegálló egyik oszlopának tövében feltörő kis forrás, ám a BKK inkább a problémát látja benne, és megszüntetné a kivitelezővel, de a kivitelező nem reagál.

Valószínűleg szigetelési gondok miatt törhetett fel egy forrás a 4-es metró Szent Gellért téri megállójában. Az egyik oszlop tövében bugyogó víz pár hete jelent meg. Az Index megkereste a DBR Metró Projektigazgatóságot a természeti jelenséggel kapcsolatban, ahol egyből cáfolták, hogy a Gellért-hegyi hőforrásokhoz bármi köze lenne a 32 méter mély alagútban feltörő víznek.

Azt viszont elárulták, hogy már jelezték a problémát a metróállomás kivitelezőjének, akinek garanciális kötelessége lenne megoldani a szivárgást, de a cég nem reagál a BKV megkeresésére. A nemkívánatos forrást nemsokára egy másik céggel szünteti meg a BKV, a munkát pedig továbbszámlázza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top