Aktuális

Megalázó beavatást szerveztek a meleg diáknak

Durva és igencsak megalázó beavatási szertartást szerveztek az egyik amerikai egyetemen tanuló meleg diáknak idősebb társai. Az esetet undorítónak és felháborítónak minősítette a fiú, akinek végig kellett néznie, amint az egyetemisták kívülről érkezett lányokkal szexeltek.

Az igencsak bizarr beavatási szertartást a Massachusettsben található Tufts Egyetem diákjai eszelték ki. Az ügyben vizsgálatot is indítottak, miután a homoszexuális beállítottságú Ben Kesslen kiteregette a szennyest.

A kirívó eset november 7-én került napvilágra, amikor Ben az egyetemi újságban részletesen beszámolt a vele történtekről. Írásában tudatta, azt követően, hogy csatlakozott az egyetem diákszövetségéhez, rituális beavatást szerveztek számára diáktársai. Bekötött szemmel egy, a campuson kívüli ház alagsori helyiségébe vezették, és azt mondták neki, ez egy “vidám este” lesz. A pincében két, nem az egyetemen tanuló nő jelent meg, akik előbb leszbikus “műsort” adtak elő a meleg srácnak, majd az egyetemista fiúkkal szexeltek a pince padlóján. Ben kénytelen-kelletlen végignézte a szexuális együttléteket.

A cikk megjelenését követően a Tufts Egyetem vezetősége azonnali hatállyal feloszlatta a diákszövetséget, az egyetemi kódexet súlyosan megsértő diákok ellen pedig vizsgálatot rendeltek el. Ben Kesslennek pedig köszönetüket fejezték ki, amiért volt bátorsága megosztani a gyomorforgató incidenst. A diákok közül persze nem mindenki volt hálás Mr. Kesslen beszámolóját követően…

A Massetusets-i Tufts egyetem
A Tufts Egyetem Massachusettsben

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top