Aktuális

Megölhették a Balatonnál talált osztrák deszkást

Még idén augusztusban találták meg a siófoki vasúti sínek között egy ukrán származású osztrák YouTube-sztár holttestét. Bár a magyar hatóságok öngyilkosságnak minősítették az esetet, a nyomozás most újraindul.

A 19 éves YouTube-sztár, Vlad S. egy zenei fesztiválra látogatott a Balatonhoz, családja és barátai pedig elképzelhetetlennek tartják, hogy önkezével vetett volna véget az életének, főleg mert a fiú gördeszkás karrierje éppen kezdett beindulni – írja az Index.

Vlad S. egy osztrák biztonsági kamera felvételén (Fotó: heute.at)
Vlad S. egy osztrák biztonsági kamera felvételén (Fotó: heute.at)

A magyar rendőrség annyival zárta le az esetet, hogy a Vlad öngyilkos lett, azonban a család ebbe nem nyugodott bele, és egy magánnyomozóval folytatták a kutatást a magyarázat után. A holttest újbóli felboncolása után kiderült, hogy halála előtt verekedésbe keveredhetett, illetve valamilyen nyugtatószert is kapott.

Az Index szerint ez akár azt is jelentheti, hogy Vlad S. még életben volt, amikor a sínekre húzták. A bécsi ügyészség fontolgatja, hogy gyilkosság gyanúja miatt nyomozást indítson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top