Aktuális

Ilyen lesz az időjárás decemberben

A mai napon beléptünk az év utolsó hónapjába. Mindjárt itt a karácsony, aztán pedig vége az évnek. Nézzük, milyen időjárás várható decemberben!

Talán a karácsony miatt, de a tél legfontosabb hónapja a december. Most, hogy megkezdődött az év utolsó hónapja, nézzük, milyen időjárás várható. Körülnéztünk a nagyobb időjárás-előrejelzéssel foglalkozó honlapokon, az ott látott előrejelzések alapján enyhe lesz a december, a legalacsonyabb hőmérséklet –4 fok lesz, de a legtöbb napon melegebb lesz, mint nulla fok. A várható legmagasabb hőmérséklet pedig 8 fok lesz.

Kép: Pinterest
Kép: Pinterest

És most jöjjön a mindenkit foglalkoztató kérdés a decemberi időjárással kapcsolatba, vajon fehér lesz-e a karácsony idén? A most rendelkezésünkre álló előrejelzések szerint sajnos nem sok esély van rá. Nagyjából a hónap egynegyedében várható csapadék, de most úgy tűnik, hogy ez inkább eső lesz és nem hó. Hogy milyen idő lesz szilveszterkor? Többnyire felhős idő és 1-2 fokos hőmérséklet várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top