Aktuális

Mozgó repülőből ugrott ki egy nő

Az eset a houstoni George Bush reptéren történt, amikor a United Airlines egyik járata a leszállópályán gurult. Az egyik utas videón is megörökítette az ugrás utóéletét.

A United járata New Orleansból érkezett a houstoni George Bush International Airport egyik leszállópályájára hétfő délután.

A légitársaság szóvivője, Maddie King a médiának nyilatkozva elmondta, hogy az egyik utas kinyitotta a még mozgásban lévő repülő vészkijáratát, majd kiugrott a gépből.

“Akkor jöttem rá, hogy valami történik, amikor kinyílt az ajtó” – mesélte el a CNN-nek a szintén a gépen utazó Hampton Friedman, aki videón meg is örökítette a nyitva hagyott ajtót.

A nőt egyelőre nem azonosították, azonban annyit lehet róla tudni, hogy könnyebb sérüléseket szenvedett az ugrás miatt. Bár az Egyesült Államokban rendkívül szigorúak a légi közlekedés biztonságát szavatoló törvények, a feltehetően zavart elmeállapotú nőt nem vádolták meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top