Aktuális

Fotelbe rejtve tárolta a csempészcigit

Igazi seftelős "vállalkozót" fogtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a napokban Orosházán. A férfi mindennel foglalkozott, ami illegális: főzött pálinkát, árult vágott dohányt és zárjegy nélküli cigarettát is.

Valószínűleg füles alapján mentek ki a NAV pénzügyőrei egy orosházi házhoz, ahol 2500 doboz zárjegy nélküli cigarettát, több mint 6 kiló vágott dohányt, pálinkafőzőket, pálinkát és egyéb ismeretlen eredetű szeszt foglaltak le. A cigaretta a nappali ágyneműtartójából került elő, míg egy hátsó szobában két darab pálinkafőzőre bukkantak, amiket a gyanúsított saját maga készített, de engedélye nem volt rá. A főzők mellett 370 liter pálinkát és további 400 liter ismeretlen szeszt is találtak a revizorok.

Az összesen 4,6 millió forint értékű adózatlan cigarettát, vágott dohányt, pálinkát és ismeretlen szeszt a pénzügyőrök lefoglalták, a férfi ellen jövedéki eljárást indítottak, és költségvetési csalás, valamint orgazdaság miatt feljelentést tettek.

nav

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top