Videó: egy vödör aranyat loptak fényes nappal

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Több mint másfél millió dollárt ér az a vödörnyi aranypehely, amelyet egy férfi fényes nappal emelt el egy őrizetlenül hagyott teherautó rakodóteréből.
Írta: | 2016. 11. 30. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az eset szeptember 29-én Manhattanben történt. A jármű egy páncélozott teherautó volt, amelynek hátsó ajtaját nyitva hagyták, amíg a biztonsági cég munkatársai küldeményt vettek fel az Ötödik és Hatodik sugárút közötti területen.

Ennyi idő azonban elég volt egy járókelőnek, hogy odalépjen és kereket oldjon az értékes rakománnyal. A tolvaj egyébként elég jó erőben volt, a vödör ugyanis több mint 39 kilót nyomott.

A New York Police Department által nyilvánosságra hozott videón látható a férfi, aki először majdnem elsétál a nyitva felejtett páncélautó mellett, azonban észreveszi a vödröt, és visszalép, hogy kiemelje azt a rakodótérből.

A felvételen az is látható, hogy a páncélautó előtt két ember gyanútlanul beszélget, amikor a tolvaj elsétál mellettük a zsákmányával.

A New York-i rendőrség egyelőre keresi a feltehetően mexikói származású férfit, aki 50-60 év közötti, körülbelül 170 centiméter magas és körülbelül 68-70 kiló lehet.

Címkék: New York arany lopás
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus