Aktuális

Szexpartira költötte a váltságdíjat a trónörökös

Miután egy férfiprostira költötte minden pénzét a Fiat-birodalom örököse, úgy próbált pénzt szerezni családjától, hogy eljátszotta elrablását. Nem jött be.

Egy hosszúra nyúlt hálaadásnapi szex-, ital- és drogtivornya teljesen leszívta Lapo Elkann, Gianni Agnelli néhai olasz gyáriparos unokája számláját, akinek gyorsan pénzre lett volna szüksége, ezért azt kérte családjától, hogy küldjenek neki 10 ezer dollárt, mert elrabolták. A család nem a pénzt küldte, hanem a New York-i rendőrséget, akik kiderítették, hogy az emberrablós sztoriból semmi sem igaz.

Kiderült az is, hogy Lapo Elkann csütörtöktől vasárnapig partizott egy férfiprosti társaságában, és a buli alatt fogyott ki a pénzéből. A parti a rendőrőrsön őrizetbe vétellel folytatódott, és egy bírósági tárgyaláson ér majd véget az örökös számára.

Lapo nagyapja, a 2003-ban elhunyt Gianni Agnelli harminc éven át irányította a Fiat autógyárat, keze alatt ment át az olasz GDP 4,4 százaléka. 2004 óta a 39 éves partiguru testvére, John Elkann vezeti a FIAT–Chrysler autóipari óriáscéget. Lapót 2005-ben kitették a cégvezetésből, miután egy torinói transznemű prostituált lakásán majdnem meghalt kokaintúladagolásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top