Aktuális

Inspirálódj karácsonyra – és nyerj! (X)

Jó lenne valamilyen személyes, fényképes ajándék karácsonyra, sőt, már régóta tervezel egy CEWE fotókönyvet készíteni a családnak, de félsz belevágni a feladatba? Itt a segítség: inspirálódj mások ötleteiből, és ha ügyes vagy, még nyerhetsz is!

Az egész éves (vagy évtizedes) fotótermésünk összeválogatása néha elrettentő feladatnak tűnik, pedig ha egyszer belevágunk, kiderül, hogy nagyon is élvezni fogjuk az emlékek felidézését, rendezgetését, és gyorsabban haladunk vele, mint gondolnánk. Utána pedig remek érzés lapozgatni a könyvbe foglalt élményeink között.

Inspirálódj karácsonyra – és nyerj! (X)

Mielőtt azonban eljutunk ide, még meg kell szerkeszteni a fotókönyvet. Szerencsére ehhez nincs nagy technikai tudásra vagy külön fotószerkesztő programra szükség, hiszen rendelkezésünkre áll az igazán felhasználóbarát, ingyenesen letölthető CEWE Fotóvilág szoftver. Ebben szerencsére ezernyi képszerkesztési lehetőséget is találunk, ráadásul különböző hátterek, díszítőmotívumok, klipartok, keretek segítik igazán egyedivé varázsolni a fotókönyvünket.

Na de hogyan használjuk ezeket? Erre meríthetünk tippeket mintegy kétezer igazán inspiráló elkészült fotókönyvből, melyek a 2015-ös CEWE Fotókönyv pályázatra érkeztek be. Jobbnál jobb kivitelezési és témaötleteket találunk itt, amelyek segítik a saját elképzeléseink megformálását.

Inspirálódj karácsonyra – és nyerj! (X)

Ha pedig már elkészültünk, és kezünkbe tartjuk a fotókönyvünket, az automatikusan létrehozott online változatot mi is közkincsé tehetjük, ráadásul még nyerhetünk is! Hiszen a CEWE FOTÓKÖNYV verseny nemrég újraindult: egy érvényes e-mail cím és egy hat hétnél nem régebbi megrendelés elég is, hogy beadjuk a pályázatunkat, és megnyerjük a több mint 30 értékes díj egyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top