Aktuális

A világ gyönyörű! – küldd be kedvenc fotódat a CEWE pályázatra! (X)

Biztos neked is rejt a géped legalább egy titkos kedvenc felvételt, amelyet szívesen megmutatnál mindenkinek.

Most végre megteheted, hiszen Európa vezető képkidolgozással és a fotókönyvkészítéssel foglalkozó cége, a Magyarországon is érdekelt CEWE újra megnyitotta az “Our world is beautiful – Gyönyörű világunk”nemzetközi fotópályázatát, ami tényleg nekünk szól! A nevezés rendkívül egyszerű, hiszen online feltöltéssel működik, és több mint 33 millió forint értékben díjazzák az első ezer (!) legjobb képet.

 

Mutasd meg a világ szépségét! – ez lényegében a feladat a CEWE “Our world is beautiful – Gyönyörű világunk” nemzetközi fotópályázat során, amelynek magyar nyelvű online felületére hat – építészet, tájak, emberek, közlekedés és infrastruktúra, természet, valamint sport – kategóriában töltheted fel fényképeidet egészen 2017. június 30-ig. Így a már elkészült legszuperebb képeid beküldése mellett mostantól járj nyitott szemmel és csapj le az izgalmas, különleges pillanatokra, hiszen egy pályázó több fotóval is indulhat.

A világ gyönyörű! – küldd be kedvenc fotódat a CEWE pályázatra! (X)

Hidd el, hogy van esélyed, a díjazás pedig egészen elképesztő: összesen 110 ezer euró, azaz több mint 33 millió forint értékű jutalmat szánnak ugyanis erre! A CEWE Photo Awards díjat elnyerő legjobb alkotó egy nagy értékű fotós utazást, valamint ugyanúgy, mint az egyes kategóriagyőztesek több mint 1 millió forint értékű fotós felszerelést és mintegy 450 ezer forintos CEWE vásárlási utalványt nyer. Összességében azonban az első ezer fényképet díjazzák, sőt, havi győztesek is vannak, közöttük máris van egy magyar pályázó: az októberi mezőnyben Pálinkás István “Szatír” című, fürdőző karvalyról készült fotóját a természet kategóriában emelték ki.

A világ gyönyörű! – küldd be kedvenc fotódat a CEWE pályázatra! (X)

A legutóbbi, 2015-ben zárult alkalommal összesen több mint 12 ezer nevező 94 ezer fotója érkezett be a nemzetközi megmérettetésre, amelyből kiemelkedően sok, a képek majd egyharmada magyar pályázat, sőt, a sportkategória legjobb alkotása is hazai volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top