Aktuális

Példaértékűen biztatja sorstársait a rákbeteg magyar modell

A 26 éves modell, Viktória edzésen figyelt fel kínzó térd­fájdalmára még augusztusban, akkor nem is gondolt arra, hogy pár nappal később sorsfordító vizsgálati eredményt közölnek vele – írja a Blikk.

 Derült égből villámcsapás a 26 éves Viktória története. Egy telefonhívás teljesen megváltoztatta az életét – írja a Blikk.

“Röhejes, semmitmondó kis fájdalomnak gondoltam, de aztán a térdem alatt egyre jobban fájt a lábam, később pedig éreztem, hogy a csontomba hatol az iszonyú fájdalom. A háziorvosom vért vett tőlem, pár óra múlva pedig megkaptam a tele­font, ami az egész akkori életemet megváltoztatta” – mondta Viktória, akinél leukémiát diagnosztizáltak, a kezeléseket azonnal el kellett kezdeni nála.

“Elég jó fotókat készítettek, kedvet kaptam, amint több helyről megkerestek. Sajnos a betegségem közbeszólt, ráadásul a hétéve­s kisfiam, Milán is iskolakez­dés előtt állt, amikor ez kiderült, én pedig heteket töltöttem a kórházban, nem tudtam otthon lenni vele” – mondta Viktória, aki a kórházban töltött idő alatt is fotókkal árasztja el követőit, nagy lelki támogatást adva a sorstársainak. 

Fotó: blikk.hu
Fotó: blikk.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top