Aktuális

Bűnöző lovat fogtak a debreceni zsaruk!

Gyerekek raboltak ki egy debreceni irodát, ahol a szívószál ugyanúgy a zsákmány részét képezte, mint a hangfalak és az erősítő. Lovas kocsival menekültek, ám a rendőrök beérték az egylovas fogatot.

Kiraboltak egy irodát a héten Debrecenben, ahonnan vittek mindent, ami mozdítható volt: hangfalat, erősítőt, kábeleket, biciklit, könnyűfém felnit és még egy csomag szívószálat is. A helyszínre érő járőrök megállapították, hogy a tolvajok egy lovas kocsin menekülnek, így nem volt nehéz a gépesített járművel utolérni őket. A tolvajbandát egy Debrecen melletti dűlőúton döcögve állították meg a rendőrök, a kocsin egy 16 éves fiú és egy 15 éves lány, illetve két 12 év alatti gyerek ült, akik azonnal beismerték tettüket. Elmondták azt is, hogy egy 18 éves társukat már kirakták korábban, ahogy az ellopott cuccok nagy részét is.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A 15, 16 és 18 éves fiatalokat őrizetbe vették a debreceni rendőrök, a gyerekeket csak tanúként hallgatták meg a Debreceni Rendőrkapitányságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top