Aktuális

Helyreigazítás a Bíbor utcai lakások ügyében

A Bíbor utcai ingatlanok beruházójának jogi képviselője helyreigazítást kért az NLCafétól az építtető lakásairól megjelent téves információkkal kapcsolatosan. A helyreigazítást ezúton tesszük közzé.

Dr. Illés Attila József ügyvéd tájékoztatása szerint “a Bíbor utcai ingatlan beruházója nincs semmilyen kapcsolatban a Hermina Happy Land fantázianévvel jelölt lakóház beruházóihoz”. Cikkünkben azt írtuk, a lakók két éve költöztek a lakásokba, lakhatási engedélyt a beruházó mulasztása okán nem kaptak, ezért elveszíthetik milliós lakásaikat.

A jogi képviselő tájékoztatása szerint a cikkben írtakkal szemben mindkét, már megépült lakóház lakhatási engedélyeit kiadták, “a lakóházon alapított társasházat az ingatlan-nyilvántartásba az illetékes földhivatal bejegyezte”.

A Hermina Kft. nem azonos a cikkben írt másik ingatlanok építtetőjével, a Hermina-cégcsoport pedig nem létezik, a cikkben hivatkozott beruházások között semmilyen összefüggés nincs, és soha nem is volt. A Bíbor utcai ingatlanok beruházója semmilyen kapcsolatban nem áll a zuglói Öv utca-Pöstyén utca-Csömöri út-Szuglói körvasút által terület építkezéseivel.

Az NLCafé nem szándékozott a Hermina Kft. jó hírnevét megsérteni, a tévedést ezúton korrigáljuk. A hivatkozott és téves állításokat tartalmazó cikket oldalunkról eltávolítottuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top