Aktuális

Ilyen gyorsan még nem került elő bicikli

A 16 éves mezőzombori fiúnak igencsak kifinomult ízlése lehet, hiszen nem akármilyen biciklivel tekert el. Egy gyönyörű piros bringát lopott magának. Pechére csak rövid ideig örülhetett a zsákmánynak, a rendőrök rekordgyorsasággal csípték el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság telefonszámát tárcsázták Mezőzomborról vasárnap, amikor egy 16 éves fiú ellopta a tulajdonos biciklijét. A gyönyörű piros kerékpárt a tolvaj hajnali két órakor emelte el a családi ház melléképületéből.

Vélhetően a sötétben nem sokat láthatott, mert akkora zajt csapott, hogy a tulajdonosok felébredtek a hangokra. A fiú elhajtott a piros bringával. A rendőrök ugyanakkor csöppet sem lehettek álmosak, mert rekord idő alatt, két órán belül elfogták a településen kerékpározó tolvajt, az ellopott piros biciklit pedig visszaadták jogos tulajdonosának.

A 16 éves fiatalember értékelhető magyarázatot nem adott tettére. Lehet, csak biciklizni támadt kedve, vagy imádja a pirosat. Mindenesetre a lopásért még felelnie kell, a Szerencsi Rendőrkapitányság eljárást indított ellene.

Mezőzomboron kerekezett a piros biciklis tolvaj

 

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top