Aktuális

A Cirque du Soleil visszatér Budapestre Varekai előadásukkal

Egy különleges történet csupán négy alkalommal a Budapest Arénában, 2017. május 12. és 14. között

A Cirque du Soleil társulata visszatér Budapestre 2017. május 12-e és 14-e között, hogy a magyar nézők is megismerhessék Varekait, egy vulkán tetején található elbűvölő erdő világát, amelyet hóbortos és elvarázsolt teremtmények laknak.

Egy fiatal és magányos férfi az égből egy varázslatos erdő árnyékában földet érve ebben a sokszínű világban találja magát, és egy abszurd, ugyanakkor különleges élmény részesévé válik. Ezen a napon és ezen a lehetőségekkel teli helyen egy varázslat veszi kezdetét, amellyel újra felfedezheti az életet, és rácsodálkozhat a világ és az elme rejtélyeire.

A Cirque du Soleil visszatér Budapestre Varekai előadásukkal

A Varekai szó roma nyelven azt jelenti “bárhová”. Ez a Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet Varekaiba.

A 20 fős utcai előadóművészekből álló csoportból 1984-ben alapított Cirque du Soleil immár hatodik történetével tér vissza Budapestre, hogy a legmagasabb szintű artistaszórakoztatást nyújtsa. A társulat jelenleg összesen több mint 1300 artistát foglalkoztat a világban. Előadásaikkal a csodát és az élményt több mint 160 millió nézőnek vitték már el az öt kontinens több mint 400 városába.

A Cirque du Soleil visszatér Budapestre Varekai előadásukkal

 

A BUDAPESTI VAREKAI ELŐADÁSOK IDŐPONTJA:

2017. május 12., péntek 20:00 óra

2017. május 13., szombat 16:30 és 20:00 óra

2017. május 14., vasárnap 16:30 óra

 

Részletes előadás- és jegyinformáció a www.livenation.hu, illetve a www.ticketpro.hu oldalakon található.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top