Aktuális

Fát döntött az autóra a szél, újra kellett éleszteni a bennülőt

Valószínűleg a vihar elől keresett menedéket az autójában az a 22 éves fiatalember, akinek az autójára döntött egy fát az orkán erejű szél egy alacsony-tátrai üdülőkörzetben.

Orkánerejű szél fújt a hétvégén az Alacsony-Tátrában, 1000 és 1500 méter között. A  95-115 km/órával fújó szél több fát is kidöntött Záhradky üdülőkörzetben, viszont az egyik kidöntött fa egy autóra zuhant, amelyikben egy 22 éves férfi ült. Szerencsére a hegyi mentő szolgálat egyik munkatársa a közelben volt, és meghallotta az emberek kiabálását.

Fát döntött az autóra a szél, újra kellett éleszteni a bennülőt

A hegyi mentő riasztotta kollégáit és a tűzoltókat, majd az eszméletlen férfit sikerült kiemelniük a kocsiból, ekkorra már nem lélegzett. Azonnal hozzáfogtak az újraélesztéshez, amit hegyi mentők a tűzoltókkal együtt felváltva folytattak az orvosi segítség megérkezéséig. Ezután még háromnegyed óráig küzdöttek a 22 éves férfi életéért, sikerrel. A sérültet végül a liptószentmiklósi kórházba szállították.

bumm.sk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top